W końcu Piotrków bierze udział w tej akcji, bo o ile dobrze pamiętam notorycznie ja olewano. Nadmieniam, że np. w Krakowie w dni smogowe też mają bezpłatną komunikację. W Piotrkowie też by się przydało, tym bardziej, że w tym roku zgodnie z radami prezesa kraju, ludzie mają palić wszystkim tylko nie oponami.
Nie ma żadnej(!) informacji na przystankach autobusowych na temat tej akcji. Na stronie MZK Piotrków też cisza. Obszedłem cały autobus i 0 informacji. Mam pytanie. Czy zamiast dowodu rejestracyjnego akceptowana jest 22 września podczas przejazdu autobusem aplikacja mObywatel z usługą mPojazd, w której są zawarte informacje z dowodu rejestracyjnego których jesteśmy właścicielami lub współ.? Zero info o tym.
Nawet za darmo nie chcę jechać tymi strupami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No to dziwna sprawa, dziś linia nr 5 przystanek koło BP 13.02 pytam się Pana kierowcę i On nic nie wie, lata mi te 3 zł, ale sam fakt!!!!
Tylko w Piotrkowie taki bałagan i brak regulaminu!! Wszędzie ( nawet pociągami) jedzie za darmo właściciel pojazdu i tyle osób ile jest w dowodzie rejestracyjnym. Tylko nie w Piotrkowie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!